Fredrik Gustavsson, Vindeln

Väskan försvann två gånger

Då är man tillbaka från maktens stad i Europa – Bryssel. Det är ganska långt från Hjuken till Bryssel kan man konstatera.

Jag fick klara mig utan mitt bagage under in vistelse där nere för när jag satt kvar på planet mellan Umeå-Göteborg så bestämde sig min väska för att kliva av. Att min väska var försvunnen fick jag veta redan i Göteborg när jag skulle vidare mot Bryssel när jag klev på planet. Jag fick veta att min väska nog redan var där nere och väntade på mig då de upptäckt misstaget och skulle skicka den via Stockholm.

Väl i Bryssel köade jag i över en timme till bagageservice. Under tiden jag köar ser jag hur alla affärer stänger. Från bagageservice får jag efter en hel del övertalning ett survival kit med en taskig t-shirt, tandborste och toalettartiklar.

Vi skulle vara på möte klockan 10 och konstaterade att affärerna där man kan köpa kläder inte öppnade förrän efter det att vi behövde åka vidare till vårt möte. Kul att åka på möte dit folk åkt från flera läder i en taskig t-shirt från flygplatsens kit. Inte för att jag är så mycket för att klä upp mig, men jag hade nog valt lite andra kläder när jag åkte hemifrån om jag vetat att jag skulle få ha dem under hela min vistelse.

Väl i taxikön så ringde bagageservice och sa att mitt bagage kommit nu, men då var det så dags, man backar inte en halvtimme i taxikön och missar mötet så jag bad dem skicka väskan till Umeå.

På vägen hem tänkte jag att jag ska stanna till på Bromma för att se om inte mitt bagage klev av där och det gjorde det mycket riktig. En intressant konversation i incheckningsdisken där jag försökte checka in ett incheckat bagage 🙂

På Umeå flygplats hände däremot det som bara hänt en gång tidigare. Mitt bagage kom i första batchen på bandet som 4:e väska.

//Fredrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.