Fredrik Gustavsson, Vindeln

Hantverkartätt här hemma

Nu är det slutsuport på bygget. Den enda gemensamma faktorn är att enda gången det händer riktigt mycket med bygget är när jag inte bygger 🙂 Jag är helt enkelt inte lämpad att bygga på vårt eget hus för det går allt för sakta. Nu har vi haft hantverkare här lite till och från de senaste veckorna och vi börjar se slutet på bygget.

Själv har jag varit däckad i helgen och vi missade adventsmys hos grannarna som vi var bjudna till. Jag låg nedbäddad i soffan hela söndagen och orkade inte röra en muskel. Maria däremot har satt upp nät på väggarna i tvättstugan och bakom expansionskärlen i pannrummet.

I morgon kommer mattläggaren och sätter upp våtrumsmattan på väggarna. På golvet är den redan på plats.

Vår rörmokare kommer också i morgon och fortsätter med arbetet att koppla in pannan. Idag har expansionskärlen om 80+80+50 liter monterats. Det är lite av en labyrint av rör som byggs upp där i pannrummet. Vi har en svag förhoppning om att kunna använda vårt nya badrum innan jul, men den förhoppningen känns just nu ganska svag.

I kväll har jag varit på möte i Samhällsnämnden i Hällnäs. Vi har en aktiv styrelse där vi har möten en gång i månaden. Denna gång var det inte så mycket att besluta.

Nu ska man återgå till arbetet att skriva specifikationer.

//Fredrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.