Fredrik Gustavsson, Vindeln

Uppdaterat hemsidan lite

Det händer lätt att när man har en egen sida på nätet så blir den lätt liggandes orörd rätt länge. Vår sida har länge varit inaktiv, då vi rev ut det gamla datorrummet i höstas förra året och inte kunde ha servern igång så lätt utan någonstans att ha den.

Kring sommaren bestämde vi oss för att ta tag i saken och skrev några rader på sidan.

Nu har jag börjat jobba lite mer aktivt med att faktiskt återberätta lite historiska detaljer som jag inser börjar falla i glömska annars. Det är lite hemskt det där hur dålig man är på att dokumentera av sig av aktuella händelser när man är i 20-årsåldern. Nu är jag ledsen att inse hur få fotografier jag har från den tiden.

Idag har jag i alla fall tagit tag i att skriva ner några punkter från historian från datorföreningen som jag och många andra vuxit upp med, nämligen ’Datorföreningen Orion i Boden’.

Kolla in vår sida på http://hjuken.homeip.net/gs/

3 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Hej!
    Jag kunde inte låta inbjudan till er webbplats bara vara utan gick dit. Nu vet jag ”allt” om er. Dock har jag ett litet påpekande att göra beträffande webbplatsen, men kan inte hitta din e-postadress någonstans.

  2. Fredrik

    Hej och tack för besöket! Min e-postadress har jag valt att inte lägga ut så tydligt då man får mycket skräp på den.

  3. K-G Sjöström

    Hej igen!
    Nu har jag också försökt ringa dig, men det verkar som något är fel med er telefon. En lång väntan sedan numret slagits och så upptagetton. Så har det varit hela dagen.

    Jag ville bara säga att den första rubriken på er startsida inte är hel utan ”toppad” en aning. Ruing mig, så jag kan förklara, hur den ser ut här.

    0935-202 59

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.