Fredrik Gustavsson, Vindeln

Förkylning, influensa, virus, öroninflammation, halsont, det går bara runt…

…som i en oändlig loop går förkylningen runt här hemma. Jag var hos primärvården i fredags och kunde konstatera att jag i vilket fall som helst inte hade någon infektion i kroppen som behövde botas, så mitt onda i öronen och halsen är bara ett ’vanligt’ elakt virus.

Nu hade väl det där kanske inte varit ett så stort problem om det inte varit för att jag skulle åka till Paris idag på tjänsteresa.

Nattens ihållande hostatacker och tre omgångar med tekok samt att hörseln mer eller mindre eliminerades till ingenting på ena örat med en tydlig smärta som följd kombinerat med att bihålorna knakar när man böjer sig ner med olika varianter på smärtor som resultat. Något i min erfarenhet kring att åka flygplan säger mig att jag inte vill göra en långresa just nu.

Det hela innebar en klar överdimensionering på arbete för att de andra ska kunna göra min del i arbetet i morgon fast det är jag som laddat för aktiviteten flera dagar….

När jag var på apoteket för att köpa lite värktabletter mot halsont i fredags så var vissa populära sorter slut, vilket säger en hel del om hur många som är sjuka.

Nu måste det väl ändå ge med sig snart!

//Fredrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.