Fredrik Gustavsson, Vindeln

Taket är nu vitare än tidigare

Ibland kan man undra hur lång tid det egentligen ska ta att bygga ett hus. Frågor som är lika svåra att svara på i andra kategorier skulle nog vara:

– Hur långt är ett snöre?
– När är lågkonjukturen slut?
– Hur länge kommer socialdemokraterna att stå ut med Mona Sahlin som partiledare?

Nu har vi gjort framsteg och taket i badrummet är målat tre varv. Dags att montera inredning!

Snart kommer det kluriga här, för vi har ännu inte vår skorsten på plats och vedpannan är lite av en förutsättning för att vi ska få varmvatten. Vi kommer ändå att försöka göra klart så mycket vi kan för snarare än man anar är våren här och då ska ju golvet i vardagsrummet rivas upp och byggas om.

På tisdag ska jag vara med på ett möte om hur man ska göra för att övervintra lågkonjunkturen framför allt med fokus på den industri vi har i Vindeln. Här ska olika organisationer försöka hjälpas åt att vi får behålla människorna på orten så att vi inte står utan arbetskraft när arbetsmarknaden vänder. Jag hoppas kunna bidra med några ord från en som var med vid den förra lågkonjunkturen som egenföretagare.

Vi ska också göra ett krafttag med Hällnäs webbplats, men på grund av lite taskig hälsa har det inte varit så stor mening att arrangera den aktiviteten med min hosta pågående. Hostan har faktiskt tagit några steg tillbaka och jag kan åter arbeta med att spela i den skärmfilm jag skulle ha spelat in långt tidigare denna vecka men när rösten inte höll.

//Fredrik

3 kommentarer

  1. Svararen

    Här kommer lite svar som jag tror är sant!

    – Hur långt är ett snöre? 30cm om du kapar det där!
    – När är lågkonjukturen slut? När bankerna inser att de måste låna ut pengar!
    – Hur länge kommer socialdemokraterna att stå ut med Mona Sahlin som partiledare? Förhoppningsvis inser de det aldrig

  2. Fredrik

    Den nuvarande sidan innehåller redan den tillgängliga informationen. Vi lägger kontinuerligt ut information från Samhällsnämnden på sidan är det finns något nytt att säga.

    En förhoppning med den nya sidan är att det ska bli lättare för ovana formumläsare att ta till sig av den information som finns via en mer traditionell sida.

    Just nu försöker vi hitta några mötestidpunkter, men med mitt schema verkar det inte vara det lättaste….

    //Fredrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.