Fredrik Gustavsson, Vindeln

Återvinning, körkort och KF

Då var det en dag när det inte var så kallt ute och återvinningsstationen samtidigt hade öppet. Släpet var helt fullt, lastat med allt möjligt från bygget och från det aldrig sinande förrådet av skräp hemma. Nu är det bara att fylla på igen!

Jag har nu påbörjat studierna inför att skaffa BE-behörighet på körkortet. Teoribiten hoppas jag ska gå bra och jag har köpt ett övningsprogram för att öva på lite frågor så att man kan spara i alla fall några slantar. De lär ju behövas när man ska ta en körlektion för att få reda på det som inte står i kursmaterialet.

Övningskörning på egen hand blev idag.

Backa runt hörn: Övades genom att vända på parkeringsplatsen på jobbet. Någon hade ställt en snöhög på min parkeringsplats. Det var bara att backa ut ekipaget.

Backa rakt bakåt: Övades genom att en lastbil med släp parkerade bredvid mig på återvinningen och jag fick backa ut från där jag stod.

Fickparkera: När jag skulle ställa mig på min släpparkering utanför jobbet stod det redan andra bilar där, så jag fick fickparkera mellan två bilar med släpet.

Inget av momenten kändes svårare än vanligt och det borde nog göra att man har en viss möjlighet att klara uppkörningen när teoribiten är avklarad.

Idag var det kommunfullmäktige i Vindelns kommun och nog är det så att man varit sugen på att åka dit och lyssna, men som småbarnsförälder så är möjligheterna till ett ’nöjesliv’ begränsat, vilket gör att fritidsintresset med politik nog får vänta ännu några år innan man kan börja gå på andra möten än årsmöten och andra större möten där man får chansen att påverka dem som är mer aktiva.

//Fredrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.