Fredrik Gustavsson, Vindeln

Bilen smittad av virus

Det senaste offret i sjukdomsskörden heter Audi A6. På eftermiddagen när jag skulle iväg med bilen hade lampan som indikerar problem med motorstyrningen tänts och dagens resa fick ställas in. Man får undra när vår sjukdomsloop ska ta slut när till och med bilen blivit sjuk!

I helgen har det varit målgång för Vindelälvsdraget. I lördags var det målgång på älven nedanför Hällnäs. Antalet i publiken var allt för lågt med tanke på den prestation det innebär att gå i mål som lag på de tider de gör det. Det var lagkamrater, lokalbefolkning och tillresande besökare som kommit med skoter i publiken.

En gång för (känns det som nu) länge sedan hade vi tänkt vara med i tävlingen med våra vovvar, men de är inte så välmotionerade och framför allt har tiden för träning bara försvunnit sedan man blivit barnfamilj kombinerat med mitt arbete som tar allt för mycket tid.

Snön på vägen har idag övergått från att vara bra sparkföre till att vara slask och barnark. Kanske blir det till att ta fram den trehjuliga sparkcykeln snabbare än man anar. Möjligheten att köra upp ett bra spår med skotern har också blivit klart försämrad sedan hela vägen är barmark och Aktiven inte är helt optimerad för körning på barmark.

Familjen har börjat tillfriskna nu och det känns smått hoppfullt just nu. Ett bakslag kom idag med ett brak från lillemannen och tvätt av stora mattan i köket, men det verkar ha varit fullt i sin ordning. Två tvättningar av stora köksmattan inom två veckor, det är nog rekord med tanke på att den tar minst 3 dagar att torka!

Snön från taket på utbyggnaden har nu rasat ner framför huset och det krävs skottning med traktor. Det ryms mycket snö på 30 kvadratmeter utbyggnad när den kommer ner så där på en gång. Hade man inte haft tillgång till traktor hade ett väldigt drygt arbete väntat.

I morgon ska Audin till doktorn och vi hoppas att det inte är något allvarligt!

//Fredrik

En kommentar

  1. Lisbet - bloggen bredvid

    Jag har varit på vindelälvsdraget fler a år men dock inte i år. Det är urläckert.

    Allt blir TYST när starten går…inget voffande då inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.