Fredrik Gustavsson, Vindeln

Klart inför morgondagens loppis

FredrikNu står borden på plats och hela gymnastiksalen i Folkets Hus i Hällnäs är full av bord. 37 bokade bord fyller upp ordentligt.

Vi öppnar för besökare klockan 12 i morgon lördag och intresset har varit över all förväntan!

Jag fick en liten panik inför morgondagen när jag skulle ta med kassaskrinet som dagen till ära inköpts och förberetts med växelkassa för Samhällsnämnden. Skrinet var inlåst på säker plats och självklart låst. Nyckeln hade jag på en säker plats, det var jag säker på, extra finurlig var platsen också. Efter att ha rivit ut en hurts, en halv bokhylla och konstaterat att jag är överlistad av min egen listighet i knepiga nyckelplaceringsövningar accepterade jag det sura faktumet att den enda nyckel som nu kunde hjälpa mig var kofoten.

Med accepterat faktum tog jag upp min nyckelknippa så visade det sig att jag satt fast nycklarna i min egen nyckelring för att inte riskera att tappa bort dem! KUL reda att reda upp när jag kommer på kontoret på måndag alltså…..

För eventuella inbrottstjuvar som läser min blogg har jag nu gömt nyckeln på ett ännu lurigare ställe så kanske får jag ta med den röda huvudnyckeln (kofoten) i morgon ändå…

Välkommen på loppis i morgon i Hällnäs utanför Vindeln! Glömd då heller inte bort min granne nere i Hjuken där man också kan göra fynd!

Min egen by, Hjuken, har städdag precis samtidigt som loppisen och de kan nog behöva ett handtag för jag tror att många väljer att åka de två kilometrarna upp för att kränga lite som städats från skåpen. Det skräpet som hittas i diket tror jag finns för gratis upphämtning i svarta sopsäckar, kanske din blivande kompost?

Får se om VK tycker det här var för mycket reklam nu 🙂

//Fredrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.