Fredrik Gustavsson, Vindeln

Bilproblem fördröjer och frustrerar

FredrikBilen som nu är på verkstaden och husvagnen som ska säljas. Just nu fler mil mellan dem för att göra någon nytta. Den nya säkerhetsvajern var lång, men inte riktigt så den räcker mellan….

Ja ibland undrar varför man har bil när man alltid har en bil för lite.

I början på veckan skulle jag ha varit i Luleå på tjänsteresa, men bilen klagar på en givare och den hade inte kommit i måndags eller i tisdags, heller inte i onsdags utan i torsdags för montering på fredagen.

Nu visade det sig att oturen slog till, igen! De nya däcken visade sig vara en liten millimeter för nära staget, vilket gjorde att de inte passade. Bilen hamnade hos däckverkstaden och givaren blev inte monterad. En varm tanke till verkstaden som hjälper oss i detta dimensionsbekymmer.

Det har sedan en tid varit dags att hämta hem 80-tals palatset för försäljning från sin vinterförvaring. Vi hade planerat att göra det i helgen, men har nu ingen bil med dragkrok hemma, så det får dessvärre vänta. Vi hoppas bara att vi inte missar tiden för att sälja iväg vår husvagn som nu ska få möjliggöra för en annan familj att se omgivningarna. Det känns inte som om vi behöver två husvagnar när vi uppenbarligen bara har en bil med dragkrok.

Hade det inte varit för att det var så långt hade jag hämtat husvagnen med traktorn 🙂 Hade det inte varit så dyrt med allt runtomkring hade jag köpt mig en billig bil (med dragkrok) att ha som tredjebil på sommaren. En sökning på blocket med Vindeln och dragkrok som kriterier gav lite fel svar…

På hemmaplan blir John allt mer skicklig att gå. Han var ganska precis 11 månader när han vågade släppa taget och utforskar nu världen på två ben. För första gången på nästan över ett halvår har vi fått ordentlig städning på kontoret och det visar sig vara den gången då John inte längre kryper på golvet lika mycket…. I veckan har vi fått städat fler gånger på kontoret än flera månader tidigare så snart kan vi göra som i Japan och äta på golvet.

//Fredrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.