Fredrik Gustavsson, Vindeln

Kan detta kallas E-handel?

I går var jag en vanlig B-kortsinnehavare. Efter dagens övningar har jag nu fått mig ett E på en papperslapp.

Nervositeten var stor. Jag fick en smärre chock när jag insåg att han som skulle kontrollera om jag uppfyller villkoren för att få mitt efterlängtade E var samma kontrollant som jag träffade på i Umeå. Han kuggade mig hårt och ordentligt innan jag ens fått börja visa på mina körkunskaper och fastnade på lite tekniska problem med hyrd utrustning.

Jag brukar inte vara nervös, men detta var nervositet de luxe. Egen erfarenhet och ryktesvägen hade jag fått veta att denna kontrollant var kanske lite extra noga med att momenten uppvisas korrekt och är kanske att betrakta som en som inte i onödan ger tips som får eleven att känna sig mindre okomfortabel med hela situationen.

Dagens övning gick ändå rätt bra och jag slutade skaka någonstans när jag insåg att vi var på väg tillbaka till utgångsplatsen och jag inte behövt kliva ur bilen och bli lämnad kvar på gatan i Lycksele med ett intyg om att jag inte längre hade mitt B kvar heller. Jag kan till och med så här i efterhand konstatera en rätt trevlig åktur.

Ett stort tack till trafikskolan i Lycksele bredvid pizzerian som på ett utmärkt, trevligt och till råga på allt kostnadseffektivt sätt, hjälpt mig att köpa ett E till mitt körkort!

//Fredrik

En kommentar

  1. Göran D, Hjuken

    Bra att du fixade e-et trots att det var samma ”kontrollant”.
    Jag gjordde samma uppkörning i juli -08, hade en mycket trevlig kille som kollade mej. Men nu till nå´t annat. Ska du sälja en husvagn? Ring mej på 070-3435642 så får jag veta lite mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.