Fredrik Gustavsson, Vindeln

Europa påverkar oss alla, hjälp till genom att rösta!

Nu är det bara några dagar kvar tills valet där vi ska välja de 19 personer som ska representera Sverige av totalt cirka 700.

Det kan tyckas lite, men om vi väljer rätt människor som driver rätt frågor kan de påverka andra att tycka lika och rösta i samma riktning.

För mig är det viktigt att vi kan göra allt för att värna om jobben i EU. Går det bra för EU på jobbfronten gör det bra för Sverige. En viktig faktor här tycker jag är att minska på byråkratin inom EU. Att vara expert på att fylla i blanketter och uppfylla regler om hur raka gurkor är tycker jag inte är rätt saker att lägga energi på. Det är bättre att de som har goda idéer kan få tillgång till Europa som en kanal. Bort med onödiga regler som är skapade för reglers syfte enbart!

Vad gäller byråkratin tycker jag också att det är viktigt att EU inte ska skapa byråkrati och regler som ska passa över hela Europa. Det är bättre att varje land får bestämma över t.ex. arbetstider och semester själva. Hur arbetstider fungerar i sydeuropa har väldigt liten relevans i hur det fungerar uppe i Norden.

Vi måste värna om vår miljö och se till att öka kraven på att utsläppen av växthusgaser ska minska och det ordentligt! Här har Sverige trots sin litenhet under de senaste åren föregått med gott exempel och med hjälp av karismatiska politiker lyckats påverka många politiker i rätt riktning redan! Nu gäller det att fortsätta det arbetet!

Varje en av de 19 personer vi får välja in måste ha karisma och vara goda talare med möjlighet att påverka! Om var och en av de 19 personerna kan påverka två andra andra att rösta i samma riktning har vi i stället närmare 60 personer som röstar i samma riktning.

Rösta därför på dem som du känner att Du litar på och vill se representera Dig och Dina intressen i Europa!

Själv skulle jag gärna se Nicklas Sandström (M) från Umeå föra fram mina åsikter! En ung lovande politiker som redan skaffat sig en bred erfarenhet och som jag känner förtroende för. www.kryssanicklas.se

Titta gärna på youtube efter dina kandidater och använd din möjlighet att kryssa. Känner du inte direkt att den kandidaten påverkar dig, välj en annan kandidat!

//Fredrik

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.