Fredrik Gustavsson, Vindeln

Tre kubikmeter värme

 

I helgen hade vi rätt tur med vädret. Det var plusgrader och riktigt behagligt byggväder. Det sammanföll oerhört väl med att vi fick besökare från Luleå.

Jag har sedan en tid planerat för ett litet vedförråd där man kan lagra ved under tak på en plats där det är skottat under vintern. Ytan är inte så stor, men målet var att kunna få in i vart fall 3 kubikmeter ved där. I teorin finns där plats för 3,7 kubik. 

Med hjälp av Marino som aldrig säger nej till att hjälpa till med vad helst för projekt vi behöver göra och farmor som stod för barnpassningen kunde vi med hjälp av det material som fanns hemma bygga klart och lasta in en del ved där. Nu återstår plåttaket som ska måttbeställas från RVS. Målning får vänta till våren och då kanske även garaget får ta del av färgen.

En annan positiv effekt när jag höll till ute var att Maria tapetserat i barnens blivande lekrum. Det blev riktigt snyggt! Nu är det upp till mig att tillverka några meter golvlister så går det går att flytta in där.

Värmepumpen har den första dagen i november gått 0 timmar vilket är en bra start på projektet "Lura Vattenfall på pengarna".

//Fredrik

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.