Kan det bli bättre?

Veckan har börjat som sig bör. Möten från morgon till kväll. Igår hade vi kommunstyrelsen arbetsutskott hela dagen. Vi brukar normalt vara klara till lunch men eftersom vi hade budget på agendan så höll vi på längre än vanligt. Så efter en trevlig lunch med vårt kommunalråd så tog ytterligare budgetförhandlingar vid. Kl 15 blev ett extra snabbinkallat arbetsutskott i vård o omsorgsnämnden (som händer lite då o då) och sen hann jag bara hem för att byta väska för att åka till Sävar. Vi var inbjudan till Gunilla Tjernbergs stuga med distriktstyrelsens verkställande utskott. Ett trevligt möte så jag var inte hemma förrän tidigt denna dags morgon.

 

I går blev det offentligt vem som blir vår nye barn o utbildningschef från årsskiftet. Han heter Tomas Åström. Tomas har tidigare arbetet i bl a Malung, som skolchef i Nordmaling o arbetar nu i Umeå kommun. Tomas kommer ursprungligen från Vännäs. Det finns ett o annat att önska inom denna förvaltning så nytt blod i ådrorna är mycket positivt.

 

För er som inte vet det redan så börjar vår nya socialchef den 7 september. Det är Ulf Norberg och har arbetat tidigare bl a i Umeå o nu senast som socialchef i Vindeln. Så vi har nya chefer i de två stora förvaltningarna i kommunen.

 

Välkommen Ulf o Tomas. Det är alltid intressant med nya krafter, med nya idéer och tankar. Det brukar tillföra så mycket i verksamheterna. Och det behövs samtidigt som vi har de som jobbat tidigare som står för kontinuiteten. Kan det bli bättre?

2 kommentarer

  1. Monica Lundqvist

    Tomas Åström är en klippa som jag med flera saknar sedan han lämnade Nordmaling. En ruskigt strukturerad och effektiv kille som ändå är prestigelös och framåtsträvande och dessutom har hjärtat på rätt ställe. Det är bara att gratulera er i Vännäs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.