Saabs värde varar?

För en annan som råkar ha två Saabar på gården är det ju intressant att följa vad som händer. Trodde att man framöver skulle få skryta att man är släkting med en sportbil. Nu verkar detta långsökt och man har ju dragit sig ur affären.

 

Nu gormar GM-ledningen på regeringen och menar att de ska ta sitt ansvar. Jo jo vems är ansvaret?  Är det den som äger företaget eller regeringen? Eller är det så att när det går bra vill man klara sig själv och när det går dåligt så vill man att regeringen går in. För mig är frågan solklar. Jag är glad att inte regeringen spelar bort våra skattepengar i ett företag som inte visat svarta siffror på 10 år. (Säger så trots att jag äger Saabar)

 

Men nu rasar oppositionen och menar att vi ska lägga skattepengar i ett företag. Men sen när man pratar om att även vården kan drivas av andra än kommunen så är man så fasligt rädd att man ska bidra till vinst.

Men det är förstås det att SAAB inte gått med vinst och mest troligt inte kommer att göra heller på ett tag som gör att oppositionen vill att regeringen ska köpa Saab. För då behöver man inte vara rädd att det blir vinster i bolaget inom överskådlig tid. Inga skattepengar till vinster säger man ju. Då är det tydligen OK. Man är i och för sig konsekvent men var är logiken?

Läs om Saab:s värde 🙂 Ring om du vill köpa en av mina…..

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.