Dåligt Stadium.

Ryktet sprider sig snabbt. Redan för några dar sen fick vi höra att Stadium ska sälja ut varor till ordentligt rabatterat pris. Och att det ska ske som idag lördag. Mina två ivriga döttrar offrade morgonsömnen på lördagsmorgon för att stiga upp och förhoppningen var att få köpa ett antal kläder/sportartiklar till starkt reducerat pris.

Bussen äntrades tidigt och i kylan lite halvdåligt klädd stod de i kön till Stadiums entredörrar i några timmar. Väl nästan framme vid dörren fick de beskedet att de stänger och ska öppna igen om två timmar.
 
Besvikelsen infann sig förståss men hungern och de stela lederna gjorde sig påmind så de valde att tappa sin plats i kön för att stilla hungern och få värma upp sig lite.
 
När de sen kom i god tid tillbaka så möttes de av en stängd dörr. Det informerades att det var stängt och att de inte tar in några fler denna dag. Det var alltså stängt innan utsatt tid och trots att de påtalade att de redan stått ett antal timmar i kö så fick de inte komma in. Tur inte pappan följde med för där går gränsen för vad som är riktigt.
 
Det är OK om man stänger en kort stund för att rensa upp i butiken. Men att sen stänga för dagen innan utsatt tid då man lovat öppethållande. Dålig ordning.
 
Så det blev att äntra bussen hem igen med oförrättat ärende. Tror jag ska uppmuntra dem med lite extra gott ikväll. Det kan de behöva. Hörde att de kommer ha öppet i morron. Men med deras besvikelse tror jag inte de gör ett nytt försök.
Etiketter: ,

3 kommentarer

  1. Lennart Vilhelmsson

    Drar mig till minnes ett besök i en annan butikskedja, en lördag i julhandeln för några år sedan. Klockan var inte 17 än, och vi hade hittat en bra julklapp tyckte vi. Men när vi var på väg till kassan, där det redan stod en och väntade på att få betala, kom hon som hade ansvaret och sade att ”Nu får ni inte handla mer, för jag vill gå hem”. 5 minuter INNAN stängning, med kunder som stod i kö för att betala, och som fick lämna igen sina varor. När vi kom hem skickade vi ett mail till deras centralkontor och klagade, men fick inget svar. Denna kedja har numera gått omkull. Förvånad? Inte alls!

  2. Hans-Inge Smetana

    Ja så du menar att Stadium kommer att gå omkull nu. 🙂 Nä men det är dåligt skött men det är heller inte lätt då man kan tänka sig att folk blir som tokig. Trängs och roffar på. Alla är vi smålänningar 🙂

  3. Lennart Vilhelmsson

    Nej, inte tror jag att Stadium går omkull. 😀 Men om ryktet sprider sig om dåligt bemötande går färre dit och handlar. Sedan beror det på om läget är lika i alla butker. Nu var detta ju en ”rök-rea”, och alltså en speciell situation, så man ska givetvis inte dra så stora växlar av det. I vårt fall verkar man dock inte brytt sig om kundens åsikter, i alla fall inte så pass att man skickade ett svarsmail med en ursäkt. Fick veta på en marknadsföringskurs att om du har dåliga erfarenheter delger du 5 pers detta, är dina erfarenheter goda delger du 1 (!) detta. Alltså ”bad news travel fast”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.