40 miljoner

Nu är budgetarbetet i full gång. Igår hade vi en heldag och även idag är hela dagen avbokad för ändamålet. I går fick vi information från Barn o Utbildningsförvaltningen, Vård o Omsorgsförvaltningen, Kommunledningskontoret samt samhällsbyggnadsförvaltningen. Det blir ett tufft arbete vi har framför oss. Det verkar som att man pratat ihop sig.

 

Alla förvaltningar förutom KLK äskade om behov mellan 10 o 15 miljoner vardera. Så skulle vi få alla nöjda o glada så borde vi haft minst 40 miljoner till att fördela. Men nu finns ju inte dessa pengar. Det kommer nog på nåt sätt kanske t o m bli aktuellt med i vissa fall mindre ramar än de nu gällande. Idag ska vi behandla Liljaskolan samt en del utvecklingsprojekt som tex Näringslivsservice, ungdomsfrågan, utvecklingsenheten etc. Så vi har lite att bita i även idag. Utan att bli ”sjukförklarad” så måste jag säga att detta är intressanta dagar. Detta med siffror och utveckling är verkligen intressant.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Lisbet Olofsson

    Detta är den jobbigaste delen kan jag tänka mig.

    Jag kommenterar då och då dina inlägg. Tycker du kan återgälda gesten med att kommentera och säga vad du tycker om mitt inlägg i min blogg idag.

  2. Hans-Inge Smetana

    Svar till Lisbet Olofsson (2010-03-05 09:47)
    Ska gå in o se vad du skriver. Är så sällan runt på bloggarna pga tidsnöd så det är inte av ointresse jag inte kommenterar. Men nu blir jag nyfiken vad du skriver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.