Den stora VK.

Det var för någon dag sedan jag saknade gamla VK nåt alldeles speciellt. Ni minns den där stora tidningen som tog upp hela frukostbordet. Och tog den inte plats på bordet så hade man den runt hela kroppen ja man kunde t o m gömma sig bakom den. På den tiden kunde man läsa någon annan tidning i tabloidformat och tankarna kom oj vad lindrigt att läsa denna tidning på morron. Den gick ju så lätt att hålla i. Men det kan ju inte rymmas lika mycket som i den stora tidning VK.

 

Nu när vi har tidningen i tabloidformat och vant oss med det så vill vi inte byta. Åtminstone inte jag annat än för några dagar sedan och varje år kan denna tanke komma tillbaka. Och det är just när man ska sätta om blommorna. För om VK tog för mycket plats för frukostbordet så tog den ju också lika stor plats när man vek ut den på bordet som underlag för att inte hela köket ska belamras med blomjord. Och då var storleken helt plötsligt på plussidan.

 

Så det är enda gången man saknar den stora tidningen. Men jag har kommit på att man kan ju faktiskt lägga fler tidningar i bredd J Nästan samma effekt men inte riktigt ändå….

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Hans-Inge Smetana

    Svar till Edward Riedl (2010-03-18 18:24)
    Så du saknar den också… Men numera när man läser vk på morron så känner man igen det mesta då man läst det på nätet på kvällen/natten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.