Turerna har börjat.

Så har jobbet börjat komma igång på allvar. Känns lite halvknepigt men ändå skönt att vara igång. Har försökt ha en avkopplande julledighet så det känns riktigt skönt. Var behövligt efter ett arbetsamt valår.

Sitter nu i bilen på väg hem från Vilhelmina. Åkte tillsammans med presidiet för distriktet upp i morse. Och vi har haft ett antal träffar med olika personer. Avslutade med att träffa lokalavdelningens styrelse för samtal i några viktiga frågor.

Har ett fantastiskt roligt jobb som får träffa så många olika människor i så många sammanhang. Men det ställer också krav. Att vara ute i lokalavdelningarna är nästan det roligaste. Att träffa hårt arbetande människor som har detta med politik som prioritet nummer 8 i sitt liv och få dem att inse värdet av att ta större engagemang är alltid en utmatning.

Nu börjar snart årsmötessvängen i avdelningarna och då ska det resoneras i alla 15 avdelningar om Kristdemokraterna 2.0. Så det är bara att tanka bilen för inlandsturné. Den stora snackisen inom partiet är den rapport som framtidsgruppen har lämnat och hur vi kan förverkliga de tankar och funderingar som finns med där.

Det är spännande att vara Kristdemokrat denna vår och speciellt som Västerbottning eftersom årets riksting ska gå av stapeln i Umeå till sommaren.  

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.