Partifullmäktige – budget.

Ja så är det dags för partifullmäktige igen. Ett extra sådant beslutades vid förra partifullmäktige i november. Den viktigaste frågan är budgeten. Och ni som följt min blogg vet att jag vid förra partifullmäktige hade ett yrkande och en debatt med Göran Hägglund som i den frågan företrädde partistyrelsen.  

Det var en budgetfråga och Göran yrkade på avslag på mitt yrkande efter några debattrundor och det gillade jag ju naturligtvis inte. Så det blev omröstning och döm om min förvåning så vann jag bifall i omröstningen. Partikamraterna tyckte att det var en klok tanke.Så nu får jag chans att fråga vad partistyrelsen tänker göra för att mitt yrkande ska inte bara vara ett yrkande utan även bli verkstad av det hela.

På eftermiddan börjar våra kommundagar då ca 1000 kristdemokrater från hela landet är samlad. Det pågår till o med lördag. Så det blir en hel del diskussioner, föreläsningar och allehanda trevligheter på kvällarna. Bl a har jag anmält mig att vara med på konferensen med ämnet Kristdemokraterna 2.0, men även på välfärdens finansiering i framtiden och andra trevliga ämnen.

Under festen på fredagkväll ska det bl a utses årets kristdemokrat. Det är ytterst hemlighetsmakeri runt detta men jag råkar av flera orsaker veta vem det blir som juryn har utsett. Råkar vara den jag nominerat. Men yppar det inte än utan lovar lägga ut en bild efter fredagens fest.
Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.