Byte av partiledare?

Morronens rubriker i går morse var att nu vill man plocka bort Göran Hägglund. Man blir så trött på detta tjafs.

Hägglund är inte problemet för vårt parti även om han gjort några uttalande man kan ha synpunkter på. Men inget av detta syntes igår. Han höll ett bra tal och stämningen var god. Nu är det som vanligt Uppsala distriktet som går ut och tyckt till. Men låt valberedningen sköta arbetet istället. Vi har nyss nominerat så jag vet att de haft ytterligare ett möte igår. Detta ska väljas i Umeå till sommaren.

Hur som helst så har jag lovat säga vem som blev Årets Kristdemokrat. Pristagaren utsågs vid festen i går kväll. Det var min nominering som gick hela vägen och det blev Knut Isaksson i Dorotea.  

En del av juryns motivering löd: Det är Knuts förtjänst att det nu finns en lokalavdelning i Dorotea och att Kristdemokraterna efter höstens val tog plats i fullmäktige. Knut Isaksson är en uppskattad och rak person som står för det han tycker. Själv brukar han säga att ”ska man göra något så ska man göra det ordentligt”. Och det har han uppenbarligen lyckats med.

Grattis Knut!

Ministrarnas bord på festen. Längst till vänster skymtar vi Alf och Sonja Svensson

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Hans-Inge Smetana

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2011-01-29 15:21)
    Nej det är så lätt att resonera att ledaren är problemet och gör det lätt för sig att byta och tror man löst världsproblemet. Men det behövs mer än så. Problemet är att media jagar på och då är det inte partiet själv som äger agenden utan media. Det är lite kusligt kan jag tycka att media har sån makt och kan faktiskt tolka saker o ting på sitt sätt och det blir en sanning. Ser det inte minst nu när jag kommer hem och ska läsa rapporteringen från kommundagarna. Vi har varit på helt olika möten kan jag konstatera. Knepigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.