Söka på rätt ställe…..

Min vana trogen är jag ute på Internet för att bevaka en hel del affärer. Händer då o då att jag halkar in på Blocket för att undersöka någon prisbild eller göra ett fynd. Att Blocket blivit en viktig aktör för att sälja o köpa produkter råder ingen tvekan om.

Men nu planerar man visst in sig på ett annat område också. Döm om min förvåning när jag såg att man via blocket även har lagt in sökning av medarbetare.
 
Vet inte om man är inne på rätt målgrupp den gången. Jag hade då i alla fall inte sökt biträdande chef för ett universitet på blocket även om det var hänvisning till andra sajter.

 

2 kommentarer

  1. Monica Wahlström

    Här tror jag du bör tänka om! Det kanske är så att man söker en person som inte så lätt nås av en blänkare i VK eller som kanske inte regelmässigt är inne på platsbanken pga hyfsat nöjd med sitt nuvarande jobb. Då kanske Blocket gör att man hittar information om att tjänsten alls är ute, och ökar spannet av intressanta personer som intresserar sig för tjänsten!

  2. Hans-Inge Smetana

    Svar till Monica Wahlström (2011-10-01 13:04)
    Visst det finns poänger att ploga brett. Vad jag menar är att det inte är det självklara valet om man söker jobb att valsa in på blocket. Men som du skriver når man andra. Jag hade inte sett den annars. Men jag kommer nog inte söka ändå 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.