Stora företagardagen

Är på Almi:s och Entreprenörscentrums stora företagardag i Lycksele. 

Vi har haft en intressant för o eftermiddag där olika företag har presenterar sina företag och deras resa fram till idag. Mycket intressant att höra hur lanthandeln i Slussfors som ägs av en ung kvinna på 26 år fungerar och hennes resa.
 
Lika intressant att lyssna t ex till Datakompisen i Dorotea, Jag har i o f sig tidigare tillsammans med minister Stefan Attefall besökt Datakompisen, men det är alltid lika intressant att höra historien. Som Lennart Ekdal utryckte det: – En datakompis vill alla ha.
 
 
Nu kommer Lennart Ekdal som är dagens moderator ha ett avslutande samtal med Karl-Gustaf Löfgren som är professor i företagsekonomi vid handelshögskolan i Umeå. Sedan återstår galamiddag med prisutdelning av årets nyföretagare i varje kommun. Så innan kvällen har ni en bild på vilket företag vi utsett till vinnare 2011.
Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Pia Kristiansson

    Kul att du bloggat om Årets Stora Företagardag! Jag blir så glad av att se dig, politiker, företagare, näringslivsföreträdare, kommunala företrädare, samarbetspartners, medarbetare med flera på den här dagen. Det är mixen som berikar och jag hoppas vi kan bli ännu fler till nästa års stora företagardag. Jag tycker dagen ger mig både ny kunskap och inspiration. Dessutom träffar man både bekanta och nya intressanta personer. /Projektledare för EntreprenörCentrum Västerbotten

  2. Hans-Inge Smetana

    Svar till Pia Kristiansson (2011-12-02 16:29)
    Jag har varit med på dessa dagar några år och jag håller med att dessa dagar andas optimist och framtidstro. Att lyssna till de olika företagarna är verkligen berikande. Inte minst under programpunkten då Ekdal intervjuade de tre mindre företagarna och tänker då inte minst på VD på Eldon. Önskade att det varit fler på dessa dagar. Har en känsla att det var mindre deltagare detta år än tidigare. Det kan ju också ha göra med vilka föreläsare som är uppradade i programmet. Tycker nog dagen var bättre än programmet ger vid handen vid första anblick. Så många missade nåt!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.