Inlandets behövs!.

Vägen till Lycksele var betydligt ljusare än förra gången jag åkte. Otroligt vad lite snö gör susen.

Sitter nu på ett möte med inlandets Kristdemokrater i Lycksele kommunhus. Vi sitter på övervåningen och sossarna en våning ner.
 
Det är nu det känns roligt att vi har Kristdemokrater i alla länets kommuner. När vi samlas i inlandet så är vi rätt många fast vi har begränsat att det ska vara 2 från varje kommun för det är inte säkert att bara för att man blir fler så blir besluten bättre. Det finns ju faktiskt sådana som bara vill prata utan att ha sagt mer än den förre har sagt, har jag hört. Finns förstås inte i vårt parti men i andra partier :-).
 
Frågor som vindkraft, utveckling i inlandet, Region Västerbotten, upphandlingar och företagande i inlandet m.m. är på kvällens agenda. Så kreativiteten är hög.
 
Nog behöver man resonera om frågorna i inlandet. För att Västerbotten ska fungera så behöver vi både inland och kust, stad o land.
Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Hans-Inge Smetana

    Svar till Bo (2011-12-12 21:13)
    Här menar jag att du har helt fel. Inlandet behövs så är det. Vi kan inte bara ha stad o kust. Hur många har inte t ex behov av att åka till fjällen för rekreation. Nej jag hävdar bestämt att inlandet behövs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.