Välkommen att kommentera!

Tack till er som kommenterar på min blogg. Men tydligen så är jag provocerande i min skrivning. Själv tycker jag inte det. Men även fakta kan ju som bekant vara svårt att ta in.

Men hädanefter kommer jag inte att publicera alla kommentarer. Det har jag heller inte gjort nu på ett tag. Det är nämligen så att en del kommentarer är ordentligt knepiga. Ja inte heller bara knepiga utan vissa är rent otrevliga.
 
En del innehåller direkt personangrepp på olika personer och andra innehåller både indirekta och direkta hot. Undra om inte en del av dem är gångbara som skriftlig bevisning i en rättsprocess.
 
Jag kan inte tolka det på annat vis än att budskapet i min blogg provocerar, eller att sympatisörer på den vänstra sidan har panik och gör vad som helst för att smutskasta.
 
Så om du hädanefter ska få bli publicerad i min blogg (vill helst lägga ut alla) så vill jag ha diskussioner på bra nivå, men inte rena personangrepp på personer eller hot av allehanda slag.
 
Välkommen att kommentera!
Etiketter:

6 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Hördu, passa dig väldigt noga. Nästa gång jag möter dig på ”stan” kommer jag att spöa dig – i armbrytning! Jag förstår att du inte publicerar sådana här hotfulla kommentarer. Åtminstone måste du läsa den själv!

  2. Jan Sjöström

    Hej

    Ja det är obehagligt och dessvärre fruktansvärt destruktivt för alla. Om jag vore dig publicerade jag allt dvs inte det som skrivs i anonymitet, det finns inget annat sätt att försvara saken på än att ta debatten. Demokratin kräver ett öppet förhållningssätt och skall ses som att likväl som du och alla andra som valt ett liv i offentlighet tillåts framföra dina åsikter så måste det accepteras och uppmuntras att ”alla” oavsett vad de tycker har en möjlighet att framföra annan åsikt. Dock kan det alldrig innebära att någon har en skyldighet att publicera anonym text.

  3. Hans-Inge Smetana

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2012-07-11 07:53)
    När du har namngett inslaget och jag känner dej som en snäll varelse så kan jag nog känna mig trygg. Fast de flesta kan ju med rusets makt förändras tyvärr ofta till det sämre. Men här känner jag mig ju också trygg. Så Kalle jag lägger ut din kommentar rakt av 🙂

  4. Hans-Inge Smetana

    Svar till Jan Sjöström (2012-07-11 08:55)
    Helt rätt! Det är också min hållning att allt ska vara offentligt. Och därför tar det emot att inte ta med alla kommentarer. Men fortsättningvis kommer jag också att lägga ut det mesta. Men de som är anonyma kommer jag att granska hårdare. Och det är ju ofta där det knepigaste skrivs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.