Kan Holmlund spå?

Lennart Holmlund vårt utspelsvänliga kommunalråd i Umeå säger än det ena och än det andra.Men tro det eller ej, ibland kan han faktiskt ha rätt.  

Höll på måla i garaget och tog en tidning ur tidningshögen som underlag. Har en hög i garaget som är bra att ha som underlag vid diverse aktiviteter. Nu visade det sig att denna tidning har legat till sig ett tag.

Den var från februari 2004. Ni minns den tiden då VK tog hela köksbordet i anspråk på morron och frukostatiraljerna fick hålla sig till en liten hörna av bordet. Men det fanns fördelar även med det formatet. Speciellt nu när jag målade och kom att behöva endast en tidning där jag annars behövt några stycken i tabloidformatet.

Kom att läsa översta nyheten med rubriken: Vägpaket väcker ilska. Artikeln handlar om att Holmlund säger att vi kommer få diskutera Umeås dåliga luft i 15 år till. Hans osedvanligt mustiga språk citeras och han är mäkta irriterad på regeringen över att det inte satsats mer på glesbygdsvägar.

Märk väl vilken regering som satt vid makten 2004. Det var den socialdemokratiska regeringen och även mot dem hade tydligen Holmlund synpunkter. Han slår ju som bekant hejvilt när han är igång.

Men han fick i alla fall rätt. För den som följer med känner till att man i högsta grad pratar om Umeås dåliga luft idag.

 

 

 

Möjligen ska man kanske låta Holmlund spå i framtiden. Han verkar ju ha dom talangerna av tidningsartikeln att döma.  

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.