Nu till Lycksele!

Den kandidatutbildning vi hade igår i Robertsfors för hela Norrland var välbesökt.

Hade det inte snöat som det gjort hade vi nog haft ett par vällastade bilar till från bl a Vilhelmina. Nu fick de stanna hemma och skotta sig fram till landsvägen. Vi var heller inte så många från Norrbotten. Men samma sak där. Vi hade ett par bilar anmäld från Norrbotten men att först skotta fram sina fordon och sedan åka 55 mil i snöoväder för att vara framme i Robertsfors vid halv nio på morron blir inte många timmar sömn. Så av förklarliga skäl uteblev en del av kamraterna från Norrbotten.

Men från Luleå hade vi ett antal partikamrater. Men dom hade ju ”nära” i förhållandevis. Som bekant har vi ju sträckor att åka här i Norr och jag tror att man har svårt att förstå det i andra delar av landet. Denna kandidatutbildning anordnar vi på 7 orter i landet.  Och de två närmaste här uppe är en i Robertsfors och den andra i Timrå. Alltså 2 av 7 orter på halva Sveriges yta.

Första tanken var att det skulle vara på 5 orter i landet och då följaktligen en mindre på det nämnda upptagningsområdet. Men det lyckades vi förändra. På bilden ovan ser ni några av deltagarna under takåsarna i den lite annorlunda salen.

Men ingen rast ingen ro. I dag åker jag till Lycksele till deras årsmöte. Kommer lyfta fram vilken potential som Kd har i Lycksele och kommer att peppa dem inför valrörelsen. Vet att de kommer anta en väldigt stark lista med många starka namn och en del nya namn om nu årsmötet går som det är tänkt och det ska bli spännande att följa vilken reaktion väljarna får på den starka listan.

Så det rullar på detta supervalår som det blivit kallat. Men hur som helst är det inga 40 timmars arbetsvecka för ombudsmannen i vårt län och så är nog fallet för fler än en ombudsman i vårt land detta år.

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.