Välkommen!

I en valrörelse är det ofta snabba kast för att få logistiken att fungera. Tanken var att jag skulle vara i Vännäs idag och möta er väljare och lyssna in vad du tycker är viktigt för Vännäs.

Men nu kommer jag åka till Lycksele för att ta hand om vår EU-parlamentariker Lars Adaktusson som besöker länet. Han fick i EP-valet inte mindre än 12,8 % av väljarnas röster i Lycksele. Därför vill han besöka dem och tala med väljarna.

På eftermiddag åker vi till Umeå där han kommer att tala på torget. Ämnet är de kristna som utrotas i världen. Redan innan Lars kom in i parlamentet engagerade han sig för dessa frågor. Och ännu mer nu sedan han sitter i EU-parlamentet. Och det är ju som ni alla ser ytterst angelägna frågor idag.

Så det kommer att bli intressant att lyssna på honom. Kl 12,15 på torget i Lycksele och kl 16,30 på torget i Umeå. Välkommen att lyssna och ställ dina frågor.

Själv kommer jag finnas på Vännäs gator under lördagen istället för att lyssna in de frågor ni vill vi Kristdemokrater ska driva i Vännäs. Kom och möt oss utanför Ica.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.