Årsmöte i distriktet.

Haft vårt partidistriktsårsmöte i helgen. Valt ny partidistriktsstyrelse och många andra val. Valen togs i full enighet med acklamation och inga extra voteringar eller strul utan helt enligt valberedningens förslag trots inte valberedningens sammankallande Anders Sellström var på plats. Men valberedningens arbete sköttes av Calle Franklin.

Men en annan som var på plats var vår duktiga partisekreterare Liza-Maria Norlin som på sitt vanligt trevliga manér talade om partiet o var vi befinner oss. Tack för att du besöker oss Liza-Maria o alltid lika givande få en pratstund. Denna gång också med Thomas Norlin. 👍

Årsmötet var väl ordnat av vår ombudsman Frida Fröberg och vi höll till i Vindeln. Roland Sjögren blev fortsatt vald som vår partidistriktsordförande och Veronica Kerr vår 1 vice ordförande och Per Boström vår 2 vice ordförande. Helén Edlund skötte klubban med bravur och uppmuntrade oss alla i arbetet som bara hon kan.

I Västerbotten utser vi årets Kristdemokrat. Och juryns eniga beslut föll på Daniel Jaede. Grattis Daniel!

Som gruppledare i regionen informerade jag om gruppens arbete men också om vår finanschef som är misstänkt för brott och om det upptornande bråket i länet mellan kommuner o region gällande vaccinering.

#kdvasterbotten #kdvasterbotten24

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.