Helén Pettersson, riksdagsledamot (S)

Västerbottning, sosse, riksdagsledamot

Tack alla borgare

…för era fina inspel i debatten om vad socialdemokratin behöver eller ej för att möta framtiden. Fint att ni alla engagerar er så mycket i den frågan, men ärligt talat – bry er om att repa er egen misslyckade politik istället för att slösa er tid på oss. Ni har inte någon som helst trovärdighet i vår interna partidebatt..

Så mycket vet jag dock, att om den dagen kommer då de borgerliga företrädarna tycker att vi har en bra kandidat till ordförandeposten – då är vi på fel spår.

4 kommentarer

  1. Johan Danielsson

    Nej. Varför försöka hitta vad som är socialdemokraternas problem. Det är lättare att försöka hitta något positivt. Då behöver man inte hålla på så länge.

  2. Jojje

    Hm, med tanke på vad du skriver här så torde valet av Maria Kristoffersson till oppositionsråd i Vilhelmina vara de optimala för borgerligheten, speciellt med tanke på demokratiutredaren Abramsson och KS-ordföranden Nilssons sätt att uppvisa en sådan avsky och rädsla för Kristoffersson att de väljer att sätta dit en folkpartist istället!

    Men jag kan nog lova dig att ingen borgare kommer att gå in och aktivt bestämma vem som ska leda de tidigare statsbärande partiet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.