Ingabritt Johansson, Vindeln

efter påsk

Jajamen nu har påsken varit och för barnen är det påsklov. Jag har varit i bagarstugan idag och bakat 10 kg tunnbröd fick hjälp av conny snart 8 år han är  min bästa hjälpreda har  varit med sen han kunde gå. Dén grabben är händig. Mór ligger fortfarande på sjukhus det går upp och ner med hennes hälsa så vi får ta en dag i taget. Käreste mamma vi älskar dig. hoppas att du kryar på dig.

´Jag undrar över en sak… solen var har den varit i dag. Det är typiskt att när man är ledig då försvinner den och när man jobbar natt så finns solen med hela sin närvaro på himmelen.

Jag säger grattis till mina syskon som fyller år denna månad de är 3 stycken Kenneth, Karin och Sofia grattis, grattis och grattis min mans brorsdotter fyller oxå år denna månad grattis på dig med Ofelia.

Gammelmorfar och barnbarnsbarnet

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.