Ingabritt Johansson, Vindeln

Lieslåtter

Upp tidigt imorse för att hinna med frukost och sedan till vindeln. vi skulle mötas på bussstationen klockan 09 på morgonen sedan bar det iväg med en bilkaravan till brattåker jag hade nästan glömt hur man körde dit det har förändrats mycket sedan jag var där sist. Väl framme skulle vi gå en kilometer rakt upp det är inte för inte det heter brattåker… muskler som man inte använder i vanliga fall kommer att kännas av imorgon. Det är riktigt vackert där uppe på brattåker solen värmde och det blåste lagomt. vi hjälptes alla åt med att slå med lie och kratta samt hässja sedan blev det mat filbryta med vindelrökt skinka samt flöäsk mmmh gott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.