Ingabritt Johansson, Vindeln

semestern slut

På fredag då börjar jobbet igen vi får se om det har hänt nåt. Min man började jobbet idag och det gick nog bra. Jag åkte in till vindeln och följde med mor till NUS för ultraljud av benen, blodcirkulationen var inget bra kan man säja det är ingen cirkulation från knäna och ner till fötterna. Inte undra på att hon har ont. Vi var på fest i lördags ett tidigt 60 årskalas för Åke fyller år först i november, men han firade nu istället och det var kul, Han ville ha perenna växter som present och så fick vi gräva ner dem själva…smart så tänker jag nog göra oxå…. Vi har fått upp plåten på taket i sommarstugan så det var ju bra nästa år tar vi altan den behöver fixas….:))

Kafferep hos mormor i kussjön

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.