Ingabritt Johansson, Vindeln

En bilfärd till apoteket

Oj vad trög jag har varit idag, först plockade jag undan en massa grejor som egentligen sk ner i källaren och sedan satt jag vid datorn och tog hand om djuren som man har på facebook, helt galet ja jag vet… sedan var det dags att ta itu med medicinen som min man måste ha för att leva det fattades seloken för nästa vecka. på vägen möter jag Göran och Maila som oxå har varit på apoteket i vindeln. det skumpar och har sig på skivsjövägen och man undrar vad ska gå sönder härnäst på bilen vägen är ojämn och full av sprickor och hål, sedan kommer man in på vindelvägen och den är inge bättre den heller. kanske grusväg och mer satsning på att hyvla den eller? In på apoteket handla och ica nästa glömde kaviar och grädde in på konsum sen hem sköönt. Nu har vi varit och hälsat på Hans-Roland och Karin ikväll Torbjörn och Gun-Mari var oxå där trevligt. Mamma hade en dröm inatt om att hon fick en klänning modell större och blå var den nu när hon fyller år en önskedröm kanske? jag ska prata med storasyster Karin om detta kanske vi hinner få fram en sån till den 25 då fyller hon 78 år lilla mor (puss) .

Kusin Rune Pada på fest i kulfors.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.