Ingabritt Johansson, Vindeln

tacka vet jag skräpmat

idag skulle sotaren komma men jag hade en tid att passa i vindeln jag hade lovat bjuda på skräpmats lunch idag, så det blev till att göra iordning så att han skulle komma sig ner i källaren och så. jag köpte en tvättbricka till tvättomaten för jag tänkte tvätta bilen i vindeln på bilisten den var så skitig men nu är den ren. Ims gjorde goda parisermål jag köpte 5 st och sedan blev det lunch på alma med min man, plastpappa och mamma. Lillasyster hade inte kommit ännu men hon kan ju värma upp maten i micron. Min brorsdotter viktoria var hos mamma det var ju bra. sedan hemåt och då var sotaren i källaren bra.

Viktoria

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.