Ingabritt Johansson, Vindeln

Livet startar om på nytt.

Tänk så konstigt allting är livet går vidare och stannar inte upp. Imorgon blir det lite småplock här hemma tvätten måste tas om hand och disken plockas undan ja renbädda sängen ska man kanske oxå göra ev dammsuga golven och torka jo nog har man en hel del att göra. Sedan är det möte på saloonen med direktörsstigen och lite av varje ska gås igenom och tas upp. kanske jag bakar en kaka till mötet det går fort…:-)

Hösten är vacker den oxå..

En kommentar

  1. Birgitta

    Känner med dig i din stora sorg men är också glad att du fortsätter berätta om vardagen. Visst är det tomt när ens mamma går bort men det glada minnena finns ju för alltid och i många situationer får man ta fram de bästa. Varma kramar från en trogen bloggläsare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.