Mobilt möte och tragisk händelse

Sitter på ett möte med Erik Wännman, Björn Wånge, Robert Sundelin och Christoffer Larsson. Av bilden framgår det med önskad tydlighet vad mötet handlar om – iPhones, Appar, iPad och andra mobila satsningar.

Under mötet kommer nyhetschef Jessica Wennberg in i rummet och berättar om en tragisk händelse på taket till MVG-gallerian. En man har påträffats död uppe på taket.   Vår fotograf Pelle Landfors och webbredaktör  Nathalie Forssell pratar med polis och andra inblandade för att försöka ta reda på mer kring händelsen.

Har du mer upplysningar kring det inträffade? Kontakta VK på 090-151177 eller [email protected]. Du kan också skicka sms eller mms till 72090

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.