SD angriper ALLA löntagare – svenskar och invandrare

Att SD etablerar sig i Umeå är en varningssignal till alla löntagare i Umeå – svenskar och invandrare. Framgångar för SD leder till ännu brutalare invandringspolitik. Men det riskerar även att ställa svenskar och invandrare mot varandra – i ett läge då enad kamp till försvar av jobb och välfärd är viktigare än någonsin!

alla antirasister i Umeå är välkommen till 

RÅDHUSTORGET  13.00 på LÖRDAG

Sd måste bekämpas – av flera skäl:

* SD är ett rasistiskt parti
SD bildades en gång i tiden av nazister. I början av 1990-talet kopplades partiet ihop med en rad våldsdåd. Under flera års tid har SD försökt “putsa fasaden” för att framstå som mer rumsrena. Radioprogrammet Kaliber visade sanningen om SD. På interna SD-möten påstods bland annat att varje invandrare drog med sig över 3000 parasiter till Sverige. “Värre än hundar” kommenterade en SD-medlem. Partiledaren Jimmie Åkesson är inget undantag. Vid ett internt möte sjöng Åkesson med i en sång som hyllade mordet på Olof Palme. “Skottet brann, blodet rann, Olof Palme han försvann” löd en textrad. Hatet mot Olof Palme och hela välfärdsstaten, som odlades inom högerextrema kretsar innan mordet, lever fortfarande kvar inom SD. Denna hyllning av MORD på politiska motståndare visar HUR mycket av våld och högerextremism som fortfarande präglar detta s k parti Sverige-"Demokraterna".

* SD är ett löntagarfientligt HÖGERPARTI.
Inför EU-valet försökte SD att ytterligare putsa fasaden. Det flygblad som delades ut i Umeå bar rubriken “Svenska jobb åt svenska löntagare” och i bladet säger SD att de “försvarar arbetarnas intressen”. Ett helt falskt påstående!
I de kommuner där SD finns representerade röstar man oftast med de borgerliga allianspartierna. SD:s löntagarfientlighet är extra tydlig i Landskrona, där man fick 22 % av rösterna i valet 2006. Exempel:

a. SD stödjer nedskärningar: Efter valet 2006 röstade SD för nedskärningar på 4 miljoner inom äldreomsorgen i Landskrona. Sommaren 2008 gick SD med på ett nedskärningspaket på 50 miljoner inom bl a skola och omsorg. Enligt SD:aren Carina Herrstedt “utesluter inte SD någon besparing på förhand” (Helsingborgs Dagblad 6/3-09).

b. SD driver på för privatiseringar: I Landskrona anser partiet att kommunen varje år ska se över vilka delar av skola, vård och omsorg som ska privatiseras. Detta innebär att företag ska kunna tjäna pengar på verksamheten. Resultatet blir att vinst går före kvalitén på utbildning och vård.

Jag och Rättvisepartiet Socialisterna bjuder in alla umeåbor som vill protestera mot nazism och våld, rasism och Sverige-"Demokraterna" till vårt (Rättvisepartiet Socialisternas) Torgmöte på lördag 13.00 på Rådhustorget.

Alltså: alla antirasister i Umeå är välkommen till 

RÅDHUSTORGET  13.00 på LÖRDAG

 

Etiketter: , , ,

5 kommentarer

 1. leif

  håller med att SD skall bekämpas men även ni bör bekämpas. Har personligen bevittnat hur ni handskas med era motståndare. Offensiv är inget alternativ, kommunister bör även bekämpas!!!

 2. Bosse

  Ni nackskottsdemokrater kommer aldrig att accepteras som rumrena av vanligt folk.
  När de flesta av era anhängare vuxit upp till självständigt tänkande individer så inser de hur dumt det är och stå skräna ut era odemokratiska floskelåsikter på gator och torg .

 3. Joel Bergqvist

  Du borde nog läsa på lite mer om andra partiers historia också. Googla rasbiologiska institutet till exempel, och se vilka som hade makten i Sverige och finansierade det. Finns många nära kopplingar mellan nazism och andra dumheter och våra fina Socialdemokrater. Eller varför inte syna kommunisten som kanske blir minister efter nästa val?
  Nehe? Inte intresserad av sanningen? Tänkte väl det…

 4. Inge

  Var inne och läste på Sverigedemokraternas hemsida. Där läser jag att de är emot Nazism, våld, rasism. Då har ni de tre sakerna gemensamt. Sedan är väl de emot er också kan jag tro.

  Ni verkar ha fler punkter som enar er än vad ni har som splittar er. Har du verkligen kollat deras program innan du uttalar dig? Om inte så gör det http://sverigedemokraterna.se/

  mvh

  Inge

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.