Jens Blogg

Jobbar helg

Hej hej bloggen!

Idag blir det ett kort inlägg bara för att uppdatera er alla. Jag arbetar helg vilket känns lagom roligt. Efter arbetet så blir det nog att bara ta det lugnt och njuta av det underbara vårvädret. Jag läste förresten här på VK en positiv nyhet: Positiva trenden: Allt mindre covid i avloppet. Är det inte skönt med lite goda nyheter för en gångs skull? Med tanke på allt annat som händer i världen just nu.

I övrigt har jag inte så mycket mer att tillägga mer än att jag upptäckt Patreon som jag tycker är en jäkligt bra grej om man vill stötta contentskapare ekonomiskt. Jag är själv Patreon till två stycken som jag tycker förtjänar det då de lägger upp saker som är värda att stötta.

/Jens

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.