Jens Blogg

Sommartankar

Hallå igen bloggen!

Trots att det fortfarande är maj-månad så tror jag vi alla är överens om att det nu är sommar. Vädret är kanon och jag har börjat grilla. Det är mina kriterier för att det ska vara sommar åtminstone. Jag är en sådan person som grillar extremt mycket under sommaren och jag bjuder gärna över grannar och vänner. Det är livskvalité för mig att äta god grillad mat och lyssna på bra musik. Sådant gör livet värt att leva. Nu senast när jag bjöd över folk så gjorde jag grillade lövbiffsspett. Receptet hittar ni här. Det var väldigt uppskattat kan jag tala om.

Annars har jag mest tagit det lugnt då det varit ganska varmt. En hel del regn också som gör att man får spendera tiden inomhus. Självklart följer jag politiken nu när det snart är riksdagsval 2022. Västerbottens-kuriren har en riktigt bra bevakning när det kommer till valet som jag också följer under deras val 2022-sida. Jag ser fram emot fler debatter då det brukar vara spännande. Tyvärr verkar den här valrörelsen bli extra smutsig och det är inte sällan som politiker använder ganska ohederliga argument. Alla försöker kasta skit på alla och det är mycket valfläsk i vanlig ordning.

Jag har ingen aning om vad jag ska rösta på och ska förmodligen ta och göra en valkompass snart. I tidigare val har jag lutat väldigt mycket åt höger, men inför detta valet är jag ganska osäker. Det är ett par månader kvar så jag känner mig ganska lugn och jag har ingen brådska. Jag har emellertid märkt från många vänner att det känns mer polariserat än någonsin i svensk politik. Det tycker jag är lite tråkigt och jag hoppas vi kan hålla en sansad debatt och nivå trots att samhället är lite splittrat just nu. Jag håller politikerna ganska skyldiga för att ha påverkat nivån och fördummat debatten något. Kanske är jag för hård men det är mina tankar just nu.

 

Tack för mig!

/Jens

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.