Så kom den till sist ändå !

Jag syftar på att det alltid tycks finnas någon som hellre skuldbelägger sig själv och sina landsmän, än står upp för grundläggande krav och värderingar.

Ur den gruppen hittar alltid erövrare sina medlöpare oaktat hur snedvriden och förvrängd verklighetsuppfattning som pådyvlas !

Gruppen individer som alltid tar angriparens parti gentemot sina egna.

Nu gäller det något jag i min enfald ändå aldrig trodde att någon skulle kunna hitta på ursäkter för, nämligen ”flyktingarnas” i Brunflo missnöje med förläggningsvillkoren.

Om någon hade hävdat att det ändå fanns någon som ville försvara beteendet, skulle jag spontant ha riktat uppmärksamheten åt vänsterhåll, men döm om min förvåning när det är en centerpartist som först kliver fram i försvarsbåset !

http://blogg.vk.se/sjolander/2015/01/02/flykting-invandrare-och-manniska/#comments

Och med typiska vänsterargument till råga på allt – Allt går tydligen att skylla på ”systemet” och ”samhället” även med centerpartistisk åskådning ?

Hur många nedslitna gamla bondesjälar som snurrar som turbiner i sina gravar, kan jag bara gissa mig till, men själv blir jag faktiskt rent upprörd över den politiska naiviteten som deklameras i inlägget som hänvisas till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.