Vet du vad detta är ?

Quenellen !

?????????

Så kallas tydligen den nya Hitlerhälsningen som sprider sig som en löpeld i Frankrike.

I synnerhet nu efter teroristdåden.

Den går ut på att man spänner handen rak och gör samma rakaarmhälsning som i Heil Hitler, men istället med armen pekande snett nedåt, då den förra är straffbelagd.

Det kusliga är att man nu räknar med en dryg million anhängare i ett märkligt hat som vinklats mot Judar av alla folkslag.

Hur ologiska kan människorna bli egentligen ?

Att det finns stora grupper nordafrikaner i Frankrike hänger samman med deras kolonitid i just nordafrika och nu verkar det som att de samlas i skuldbeläggning mot offren som länkas genom påståendet att medierna och tidningarna är judiskt färgade och ägda.

Därigenom förvandlas illdådet mot satirtidningen till någon slags legitimerad kamp mot judiska förtryckare av hela den muslimska världen.

Att man därigenom gör gemensam sak med Le Pen och det nynazistiska partiet i Frankrike bekymrar tydligen inte muslimer, som verkar välja partners utifrån principen att min fiendes fiende är min vän och glömmer helt vad nazisterna ansåg om nordafrikaner och araber !?!

 

Folk är dummare än getter !

2 kommentarer

  1. Jonatan Karlsson

    Det är konstigt att över åtminstone 2000 år och fler än 100 länder, flera generationer, folkslag av olika typ, kulturer och traditioner som varit helt ovetande om varandra.. så har dessa Till slut lessnat på judarna och drivit dem ur landet!
    Det konstiga är att du tror att det är ALLA andras fel?!

    Alltså ursäkta men mer trångsynthet får man väll leta efter!
    Judarna är oskylldiga och alla andra är ”anti-semiter”!
    Antisemit är ingen som hatar judar, utan en som Judarna hatar! ….vanligtvis för att man säger sanningen om deras historia.

    Nu vet jag inte hur det är med engelskan för en så anrik gammal herre som dig själv =)
    men om du har möjlighet så se följande dokumentär av Ted Pike ”The other Israel” ( https://www.youtube.com/watch?v=IJxdIXgMGAI ).
    Här får du lära dig om judisk ritualslakt av kristna, hur sex med ickejudiska barn är inte straffbart utan det är den vita 3åriga flickans fel, hur den bäste av vita skall dödas likt huvudet på en orm. Hur ”Goyim” inte är människor därför har de inte rätt till att äga något utan alla Goyims ägodelar skall bli judarnas. På samma sätt så lär du dig att ”älska din näste” betyder alltså inte att man skall älska sin näste granne…om denne är ett djur (som jag och du m.a.o)… bara sin nästa judiska granne. Att om man binder en Goyim så han svälter ihjäl, så har man inte mördat någon då det är svälten som dödade honom.. osv osv!

    Allt detta står i deras heliga skrift Talmud… en bok som HYLLAS i dokumentärer på SVT ( cf ”Judarnas Historia”) men vi får som inte veta vad det står i deras heliga bok… konstigt eller hur med tanke på vad som där står..?!?

    Martin luther, som skrivit den bibel som du troligt har i bokhyllan (men likt andra skenkristna KDare aldrig riktigt läst) åkte ju ned till israel för att få en djupare förståelse av judendommen innan han skulle översätta den (va de på 1400 talet någon gång). Det var då han kom hem därifrån som han skrev boken ”Judarna och deras lögner” som beskriver det hat och lögnskap mot oss, ”Goyim” som han läst om i den judiska talmud. Och hur han tyckte det stred mot kristna verderingar och valde att skriva bibeln mer likt den godhet han lärt sig via kristendomen och utesluta allt Talmudiskt.
    Kanske något att kolla upp så här på sena dar för alla som tror att ”jesus var jude så därför är allt judiskt gott”…
    Jesus skrev om detta i John 8:44 …ta fram bibeln och kolla nu vad han skrev och om VILKA han skrev!

    Judar har drivits ut ur över 100 länder genom historien INTE på grund av att de är judar UTAN på grund av vad det gjort med det samhälle de kommit till!. Vilka sjuka traditioner de förespråkat osv osv. Och att någon vill värna om sina traditioner, sitt samhälle, sin kultur, sina pengar ÄR INGET HATBROTT! och det är defenitivt inget fel i det heller!
    Att ta ut 40-50% ocker ränta så att efter 1-2 skördar så är hela jordbruket judiskt ägt, DET är fel!
    Detta är något som judar själv måste ta hand om och städa upp sin religion och ta bort hat kapitlen.. på samma sätt som muslimerna borde (men det går ju inte för det är guds ord och de är heliga.. inser du problemet!!! moment22!….ändå är det mitt och ditt fel när vi poängterar hatet i deras religion… sjukt!)

    Du likt de flesta idag vet inget om ämnet utan dömmer ut hederligt ärligt folk med samma verderingar och moral som digsjälv istället för att förstå att det är inte vi det är fel på!
    Inget annat är hat mot vita är vad det är!
    På samma sätt döms miljontals tyskar ut med samma moral som du & jag som sinnessjuka massmördande antisemiter utan någon som helst anledning till sitt missnöje annat än att de är sinnessjuka. Istället för att förstå problemet.
    Problemet nu är att fel sida vann kriget och de som vinner kriget skriver historien.. även om den är en lögn.

    • Göran Jonzon (inläggsförfattare)

      Tack för din kommentar Jonatan !

      Jah kan inte se om det är till mig du vänder dig eller kanske till Stefan, men jag ser så många fel i det du skriver att jag kan väl försöka bemöta dig först.

      Ja, var ska jag börja i detta allt du framför här ?
      Först och främst tror jag vi ska försöka ägna oss åt modern tid, dvs tiden efter 1900-talets början, för att inte hamna utanför den tid och den kontext vi har möjlighet att relatera till.
      Jag kan bara ta mig själv dom exempel Jonatan:
      Jag föddes och växte upp som efterkrigsbarn och hela min ungdom präglades av ett paradigm som innehöll hjältar och onda som hjältarna skulle bekämpa till döden. Det var över huvud taget mycket död och blod i hela vår ungdomskultur, med mängder av serietidningar som handlade om kriget och olika slag i detta.
      Du vet, jag minns när vi fick den första telefonen inkopplad, en vevmanick det stod nr 14 på och med en lur som vägde ett halv kilo. Någon TV hade vi inte utan de intryck vi fick var genom radio och just tidningar, varav serietidningar var för oss unga.
      Vi kalkerade av stridsvagnar, Lancesterbombare, Stukaplan, Slagskepp, Kryssare, Jagare, U-båtar, Minrörjningsfordon, osv. och satte upp dessa bilder på ladväggen för att skjuta prick med luftgeväret precis där vi fått inpräntat att man var tvungen att träffa för att slå ut fienden.
      Det gällde att sikta noga, för man fick bara en chans på varje, annars blev det brorsans tur.

      Vad jag vill säga med detta är att man kan inte ta språket ur gamla testamentet och bedöma det utifrån den tillvaron paradigm du själv vuxit upp i.
      Du förståår helt enkelt inte att tolka uttrycken och orden rätt, lika lite som har upplevelser som gör att du kan sätta dig in i hur dessa personer fungerade och tänkte.
      Både Judendomens, Kristendomens och Islams tro härstammar dock ur Gamla Testamentet precis som grenarna på ett träd härstammar från samma stam, men kan sitta på olika höjd ändå.

      I vårt samhälle är ocker förbjudet och varför Judarna kan beskyllas för det är därför att deenligt lag var förbjudna att ta arbete. Alltså blev de tvingade att bli handelsmän eller ockrare för att överleva. Detta göllde i Tyskland och några andra länder.
      Ingen är fläckfri.
      Inte du och inte jag och oavsett livsåskådning så kan man inte förvänta sig att någon annan ska vara mer högtstående.
      Men hur du kommer fram till att Judar bär skulden för hat mot ”vita” skulle jag gärna vilja att du utvecklar, då jag inte begriper hur i allsin dar du kommit fram till detta ?
      Jag känner inte till ett enda hatbrott begånget av någon med Judisk tro, men massor begångna av Kommunister, Nazister och Muslimer !
      Har du inte hamnat alldeles vid sidan av förnuftets och verklighetens motorväg nu Jonatan ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.