Vad vore SD idag om utan dessa unga kriminella män som smugit sig in bland flyktingarna?

Skulle SD kunnat nå det stöd de har idag, om inte alla dessa unga män. som påstår sig vara minderåriga ensamkommande och bland vilka medföljer stora sociala problem eller ren rå kriminalitet och ociviliserat barbari, bjudit in till politisk tango?

Alla legitima flyktingfamiljers situation förbleknar ju bakom alla braskande rublriker, dessa våldsinriktade unga män förorsakar.

En stor hjälp har partiet även fått av alla flata riksdagspolitikerer och hela den mediala kulturvänsterns massiva förnekelse och faktaifrågasättande, som de flesta normalt funtade samhällsmedborgare och väljare enkelt genomskådat.

Trodde de verkligen, att det i en öppen demokrati skulle gå att mobba eller frysa ut en fräck grupp, som utnyttjar möjligheten att ställa sig helt på deras sida, vars oro ständigt växer inför alla rapporter om de ”svenska män” som företräder en ny typ av massbrottslighet, som dykt upp i samband med flyktingvågorna? Det har i vart fall lett till att mitt eget förtroende för etablissemangets omdöme och bedömningsförmågor allvarligt sviktar.

Att SD dessutom grävt fram en intelligent och verbalt skicklig partiledare gör inte deras trovärdighet mindre i väljarnas ögon.

Det är hög tid att sluta tramsa hotfultt viftande med rasiststämplarna, som snart är helt utslitna och vilkas trovärdighet även de fått sig alvarliga skavanker av allt överutnyttjande.

Program som Uppdrag Granskning och Kalla Fakta har erövrat folkets förtroende och bekräftar även de i hög grad den problembild, som vi genomsnittliga identifierat långt före våra skrämda riksdagspolitiker i regering och opposition.

Sämre regering än den vi har nu tror jag aldrig vi haft under hela efterkrigsperioden och jag menar att Alliansen bör göra upp med SD om hur maktskifte ska ske, gärna innan valet 2018, för nu håller detta inte längre!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.