Det gick snabbare än jag trodde!

När kvasihumanisterna i samband med flyktingvågen 2015 gavs tillfälle att formligen vältra sig i sitt eget godhetsmissbruk, fylldes jag bara av vämjelse över hyckleriet. Inombords såg jag bilden där en 100-falt uppskalad flyktingvåg drevs mot svenska gränserna, jagad av en pestsmitta mångdubbelt dödligare än den föraning vi fått genom COVID-19.
Jag beskrev i några inlägg scenariot där skarpladdade maskingevär längs svenska gränsen, bemannades av beslutsamma patrioter utgörandes av desamma godhetsknarkande vänsterblivna, som då 2015 fick politikerna att helt tappa förståndet och låta immigranterna okontrollerat välla in.

Nu har kriget eskalerat i nordvästra Syrien och med Turkiets och Ryssland har nu flyktingantalet flerdubblats över gränsen mot Turkiet.
Nu rör det sig om ca 3 gånger fler som söker skydd och ovanpå detta kryddat med en oro för smittspridning av COVID-19, ett coronavisrus med ca 1,3% dödlighet och spridningsstyrka (R0) på mellan 2-4, alltså det antal varje smittbärare i genomsnitt smittar andra. Men det visar sig att jag likväl överskattade godhetsknarkarnas hycklande toleransförmåga!
Redan nu har eldgivning börjat för att hindra flyktingarna att komma innanför EU:s granser!

Kroatien har skickat militära fartyg till Grekland för att stoppa migrationen över Medelhavet

Slovakien, Ungern & Tjeckien skickar polis till Bulgarien för att hjälpa dem mot invasionen

Serberna har öppnat eld mot de invaderande skarorna.

Grekerna skjuter tårgas och gummikulor mot flyktingarna som försöker ta sig över gränsen.

Hur svenska superhumanister kommer att reagera, den dagen när en långt dödligare farsot pressar flyktingströmmarna nära deras egna hem och avkommor, lär nor inte avvika särskilt mycket?
Själv känner jag bara vämjelse inför sånt hyckleri vi hittills sett praktexempel på!

En kommentar

  1. Göran Jonzon (inläggsförfattare)

    I den första flyktingvågen 2015 medföljde ett stort antal kriminella element och jag är övertygad om att vissa statsmakter passade på att minska sina problem och kostnader, genom att passa på att samtidigt expotera en stor andel av sina värsta fängelsekunder.
    Nu domineras flyktingvåg nummer två av civilister och barnfamiljer och nu när humanismen verkligen behövs, har våra godtrogna vänsterfjantar sett till att vårt samhälles resurser redan blivit överbelastade från att kunna hjälpa de som verkligen förtjänar vår hjälp.
    Kan vi inte bara förbjuda vänserblivna att lägga sig i politiska beslut?
    Allt de hittar på blir fel och det enda de duger till har visat sig vara att försämra för alla.
    Allt de beslutar blir kontraproduktivt och dummast av alla är Dan Eliasson, nu chef över MSB!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.