Minns du Musse Hosseini ?

Jag hörde först talas om honom som ett ”ensamkommande barn” som onanerade på en buss.
Nu har han tydligen utsetts till ”rådgivare” åt regeringen i egenskap av ordförande i ”Sveriges ensamkommandes förening”.

Det är ju klart att det kräver belöning att våga ha modet att bryta våra förlegade och inskränkta normer och tillföra nya värderingar, eller hur?
Jag hyser dock ännu ett litet hopp om att vi ska få en ny regering, som hyser respekt för våra etiska och moraliska normer, utan att för den skull hänfalla åt nationalism eller socialism eller kombinationen av dessa förvridna ideologier.+

He came to Sweden as a child refugee in 2010. He is convicted in court for having assaulted a woman and masturbated publicly on a bus. The Swedish government has now appointed him as an adviser to the delegation on Childrens Rights in Sweden.

2 kommentarer

 1. Brolle

  Att visa ”grejerna” offentligt är tydligen inget klandervärt, senast gjorde fd. finansminister Ander Borg ett bejublat framträdande, visserligen under en privat fest, där han framhöll att storleken var av absolut betydelse. Andrs Borgs fortsatta karriär är öppen både inom politiken och näringslivet och kan bli ett nytt moderat statsråd i en framtida borgerlig regering. han kan till och med bli en statsminister som vågar stå för sin övertygelse och något att hålla sig till när de blåser.

  • Göran Jonzon (inläggsförfattare)

   Det utgör måhända en genväg till framgång i karriären nu med ett feministiskt styre?
   Men samtidigt drar Bonniers förlag in alla kokböcker som skulle ederas åt Paulo Roberto !
   Och samtidigt hörs inte ett knyst från feministas gällande de äldre svenska kvinnor som åker till Gambia och Kamrun, enbart i syfte att köpa sex !
   Jag tycker nog att Sverige böjat förlora de etiska riktmärken vi haft för att göra rimliga avväganden i vardagen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.