Människor som inte lyssnar

Som sagt, premiären i Åmsele gick bra. Vi har en föreställning som sitter ihop och som fungerar från början till slut. Men oj så trött jag var efteråt och under hemresan satt jag mest och halvsov. Det är ju en anspänning att ställa sig på en scen och spela ut. Det krävs en hel del energi att i varje andetag och ögonblinkning behålla närvaron, så att man inte förlorar kontakten med publiken. Nu får det bli en vilodag för att ladda batterierna inför nästa föreställning i Lycksele på måndag.

Om ni kikar in på bloggen från i går så finns där en hel del bilder från Åmsele.

21813057178_cb4dc25d66_z

Dagens knepiga fråga. Vad är det för slags märklig person/typ som kan göra på följande sätt? Låt säga att personen känner sig hungrig fram mot eftermiddagen och för att lösa denna impulsiva känsla så ringer personen upp någon från telefonlistan och bjuder in sig på middag. En genial idé, tycker personen. Gratis mat och lite sällskap. ”Tyvärr, det passar inte”, blir svaret. ”Men jag kommer bara en liten stund.” ”Nej, det passar inte!” ”Men jag ska inte äta så mycket, jag lovar.” ”Du är inte välkommen, hör du dåligt?” ”Men jag kan sitta vid ett bord bredvid, jag kan sitta i köket. När kan jag komma?” ”Men fattar du dåligt, du är INTE välkommen!” ”Äsch, ni ska då alltid vara så märkvärdiga, jag kommer ändå!” Ja, vad är det för fel på en sådan person? Vad är det för skruv som lossnat? Den som skickar in rätt svar vinner en vedklabb.

För övrigt ska jag höra med mina nya kängor om de vill gå ut en sväng med mig. Kanske ner mot älven eller bara strosa fram på bädden av fallna löv.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.