En annan dag

En ny dag med blå himmel och en sol som gör sig redo att klättra upp och lysa på oss här nere. Gick en sväng i går, för att sedan parkera på en parkbänk nere vid Lundaåkerns båthamn. Sedan hem för att skriva ett par timmar. Dagens stora uppgift är att besöka ett apotek för att fylla på med några mediciner som tagit slut. Det är fasligt så mycket tid jag tvingas lägga ner på dessa apoteksbesök, ibland tre gånger i veckan då en del piller är låsta till ett speciellt datum, så på onsdag kan jag hämta ut en av blodtrycksmedicinerna, torsdag en ask blodförtunnande och fredag min sömnmedicin. Däremellan jagar jag de läkare som ska förnya de recept som gått ut och till det brukar det ibland gå åt tre dagar. Känns ibland som om jag inte gör annat än håller på med dessa sabla piller. Jo, jag vet. De är livsnödvändiga, de håller mig vid liv.

Kent oskarp

Har köpt en ny hatt, en vit av stråhattsmodell. Bra att sätta på huvudet när solen lyser som mest intensivt. Har en förmåga att bränna flinten.

Bokföringen ligger lite huller om buller på golvet och ropar att jag borde ta mig an den, kolla fakturorna, föra kassabok, räkna ut momsen. Men saknar både lust och ork. En annan dag. Just det, en annan dag. Kanske en dag när det regnar och haglar.

För övrigt har jag börjat repetera det jag ska säga under bussturen på lördag. Det måste var kort och kärnfullt, eftersom jag inte har så mycket tid på mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.