Krisernas tidevarv

En varm och skön midsommar. Vi åkte även i år ut till havet, till de varma klippornas udde i Skelleftehamn. Gigantiska smörgåsar med gravad lax, rostbiff, kaviar och med en massa dyr gegga inuti.

En klorinblekt man satt i solen tre timmar. Brände mig rejält.

En skön midsommar!

Tyvärr var det sådana dagar då benen inte ville lyda mig, då de var blytunga. Sådana dagar då jag under korta ögonblick kan se in i framtiden och ana vad som väntar mig. Byter snabbt tankar, tänker på Fotbolls-EM eller tar en titt på Snygg-Lena.

 

Idag handlar det mest om regeringskrisen. Låsta positioner sedan liberalerna i ren tjurskallighet allierat sig med Sverigedemokraterna, moderaterna och KD. Centern skulle kunna rädda Löfven genom att samtala med vänstern, men det vill inte Bondeförbundarna.

Gissar på extraval.

Extraval väntar i september som förmodligen låser ställningarna än mer. En svag regering tillsätts i väntan på ordinarie val hösten 2020.

Jobbar med att hitta den rätta berättartonen under höstens framträdanden; söker ett flyt, en berättelse – inte en massa rabblande av fakta och bevis.

Folkets röst och åsikter kommer till mig var eviga dag. Det gläder mig, chockar mig. Samtidigt tiger media. Jag ska tvingas in i skuggorna.

En roman som berör många.

”Har läst alla dina böcker och trodde det var omöjligt att kunna skriva en bättre bok, än den om Valfrid Johansson. Men vilken upplevelse att få läsa din senaste bok om Ester. Den berör verkligen på djupet och frågan är om inte denna är likt boken om Valfrid ytterligare en klassiker.” Skriver en läsare i Lycksele.

”För mig kommer du alltid vara en av de bästa norrländska författarna, en författare som har den synnerliga förmågan att fånga läsaren och synliggöra samhället och människan.” Skriver annan läsare.

Hjälplösheten att inte nå ut till fler läsare, gör mig sjukare. Allt hänger ihop.

Ovanför allt detta hänger pandemimolnet. Nya muterande virus på G.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.