Offentligt tack från kommunen

Lycksele kommun tackar Lundholm.

Det värmde. Jag har fått ett offentligt tack från Lycksele kommun. Det var under Esterdagen på Gammplatsen, som Roland Sjögren ordförande i kommunstyrelsen, å Lycksele kommuns vägnar tackade mig för att ha satt Lycksele på den litterära kartan.

Detta med romaner som Konungarnas konung, Vedtjuven, All världens lycka och nu senast med succén Älskade Ester. Roland Sjögren överlämnade blommor och en målning av Lycksele konstnären Sven-Erik Nordström.

Tack å bock! Uppskattas! Vill gärna vara Lyckseles skriftställare.

 

Bilder från Esterdagen, den andra i ordningen. Sol och vassa, forsande skyfall. Men vi genomförde att ära Ester.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.