En märklig tid

Ester och Konungen

Tung period. Trög i skallen, cement i skorna, strul på livets alla fronter. Men de tre senaste dagarna har jag åter kunnat skriva och då har jag kört hårt med filmmanuset. Har skrivit 60 minuter – men nu har jag filat på mallar, format, filat på dialogerna. Det tar så irriterande att skriva för film.

Sitter mest och jävlas med tabbar som ska sitta på millimetern. Varför då? Är det inte storyn som är viktigast? Nja … På ett par-tre ställen skriver man att det är för att filmmakarna är vana med att alla manus ska se ut exakt likadana … Ja, Ja.

Meddelande: Nu finns Konungarnas konung att beställa från förlaget.

ordvisor.se

Kontakta förlaget

 

 

Begravning i Lycksele. Jag och Hanna kvar i Umeå. All stress klippte benen av mig. Jag och Hanna ordnade en egen minnesstund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.