Kling för protokoll (C)

Tankar från en grön socialliberal!

Det är inte bara Juholt som inte får svar!

Det går att läsa i Holmlunds blogg att Juholt utmanar Reinfeldt på debatt inför det stundande omvalet i Västra Götaland. Det framgår med all tydlig önskvärdhet från bloggen att utmaningen inte antas. Det kan man tycka vad man vill om. Men innan Juholts utmaning så hade region och IT-minister Anna-Karin Hatt en debattartikel i Göteborgsposten där hon bjuder upp, denne av Reinfeltd nobbade, Juholt till dans. En dans om småföretagens frågor och villkor. Jag väntar med spänning på svaret och hoppas verkligen inte att den tid då Mona Sahlin och S talade om småföretagarna som vår tids hjältar skall vara helt vara förbi. Det som många hoppades var en nyvunnen insikt får inte bli en kort och innehållslös parentes i socialdemokratins historia.

 

När det kommer till nobbade debatter kommer jag ihåg hur Sahlin ignorerade den förre CUFaren Elias Gertz och hänvisade honom till SSU som heller inte svarade på inbjudan till debatt! Jag mins också hur Centerrörelsen anklagades för politisk pedofili för att en 14 åring tilläts att agera.

 

 

Etiketter: , , , ,

En kommentar

  1. Andreas Westin

    Det blir intressant att se tiden an med denne Juholt. Agenda i kväll kan ge viss fingervisning, och det behövs då det tills nu endst bjudits floskler och innötta ord som social-demokrati, solidaritet etc..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.